Mecklenburg-Vorpommern

Periode 02-09-2023 tot 24-09-2023, 22 dagen.

Een prachtige, rustige reis door Mecklenburg-Vorpommern. Een schitterend gebied, met veel natuur, rust en vooral ook cultuur.Al jaren komen wij in dit prachtige gebied en we willen u graag deelgenoot maken. Het is voor velen een onbekend gebied, maar bent u er een keer geweest, komt u er zeker vaker terug.
U mag het niet missen.
Het is de dunst bevolkte deelstaat in het noordoosten van Duitsland, met als hoofdstad Schwerin, de geboorteplaats van prins Hendrik.
Het landschap wordt gekenmerkt door zacht glooiende heuvels, bossen en meren, Nationale Parken en de Mecklenburgische-Seenplatte. Voor natuurliefhebbers is het een geweldige belevenis. Op je wandeling, fietstocht of kanotocht is het goed mogelijk dat je ineens oog in oog komt te staan met allerlei wild.

Het is een ideaal gebied om te fietsen, wandelen, vissen, kanovaren op de meren en heuvels. Houdt u meer van cultuur en historie, dan zijn er heel veel mogelijkheden om prachtige steden met een rijke geschiedenis te bezoeken. denk aan Schwerin, Wismar, Rostock. Neubrandenburg en denk eens aan Berlijn.Een reis om niet gauw te vergeten.

Voorlopige reiskosten € 900,00 per equipe.