Reizen SKC

Ook dit jaar heeft de SKC weer een groot aantal reizen beschikbaar. Dankzij de inzet van onze leden kunnen ze  weer kiezen uit 30 prachtige rondreizen die vrijwel door heel Europa trekken.

In de onderstaande reisbeschrijving, van de winterreizen, voorjaarsreizen, najaarsreizen en instuiven kan je de inhoud van al deze reizen in grote lijnen bekijken.

Voor alle duidelijkheid wijzen wij je er wel op dat er alleen kan worden aangemeld voor een reis als je lid bent van de SKC. Besef dat je alleen lid wordt omdat je ook graag je steentje bij wil dragen aan het ontstaan van de reizen en in saamhorigheid met een groep op reis wil gaan. Dit betekent dat men vroegtijdig lid moet zijn voordat men zich kan aanmelden voor onze reizen. Aanmelden voor de winterreizen kan vanaf 15 augustus en voor de overige reizen vanaf 1 december. Er gaan maximaal 16 equipes mee per reis, zijn er meer aanmeldingen dan zal er een loting plaats vinden. Deze loting is voor de winterreizen op 1 oktober en voor de overige reizen op 21 december. Als het aantal inschrijvingen voor een reis boven de 24 equipes komt dan wordt er op korte termijn bekeken of het mogelijk is om een schaduwreis toe te voegen. Dit is dan dezelfde reis maar een week eerder of later. Degenen die zijn uitgeloot blijven op de lijst staan en krijgen bij het loten al een nummer toebedeeld, zodat als er iemand annuleert het eerstvolgende equipe mee kan gaan. Men is natuurlijk ook vrij om naar een andere reis over te stappen. Voor de reizen waar het aantal van 16 equipes nog niet is bereikt kan tot 10 dagen voor aanvang van de reis nog worden aangemeld. Men kan zich ook bij de volle (16) reizen op een wachtlijst plaatsen.

Als je lid geworden bent, na aanmelding en betaling inschrijfbedrag en contributie en de door jou opgegeven ingangsdatum, krijg je toegang tot het ledengedeelte van de SKC website en kan je via de optie Reizen aanmelden voor de reis van je voorkeur.

Dus…
Als je wilt deelnemen aan een reis is het wel van belang dat je tijdig bent ingeschreven als lid van de SKC! Maar ook dat je overtuigd bent van je bijdrage aan deze vereniging.

► Voorjaarsreizen

► Najaarsreizen

► Winterreizen