Reizen SKC

De  SKC heeft een tal van reizen beschikbaar. Dankzij de inzet van onze leden kunnen we kiezen uit ongeveer 30 prachtige rondreizen die vrijwel door heel Europa trekken.
Via deze publieke website is slechts een korte beschrijving beschikbaar voor geïnteresseerden. Volledige reisinformatie is enkel beschikbaar voor leden.

In de onderstaande reisbeschrijving van de winterreizen, voorjaarsreizen en najaarsreizen kun je de inhoud van al deze reizen in grote lijnen bekijken.

Voor alle duidelijkheid wijzen wij je er wel op dat er alleen kan worden aangemeld voor een reis als je lid bent van de SKC. Besef dat je alleen lid wordt omdat je ook graag je steentje bij wil dragen aan het ontstaan van de reizen en in saamhorigheid met een groep op reis wil gaan. Dit betekent dat men vroegtijdig lid moet zijn voordat men zich kan aanmelden voor onze reizen. Aanmelden voor de winterreizen kan vanaf 15 augustus en voor de overige reizen vanaf 1 november.
Er gaan maximaal 16 equipes mee per reis, zijn er meer aanmeldingen dan zullen de eerste 16 aanmelders  met de reis meegaan en gaan de volgende op de wachtlijst.  
Voor de reizen waar het aantal van 16 equipes nog niet is bereikt kan je tot 10 dagen voor aanvang van de reis nog aanmelden. 
De voorlopige reissom is per equipe tenzij anders wordt vermeld.

Als je lid geworden bent, na aanmelding en betaling inschrijfbedrag en contributie en de door jou opgegeven ingangsdatum, krijg je toegang tot het ledengedeelte van de SKC website en kun je je via de optie Reizen aanmelden voor de reis van je voorkeur.

Dus…
Als je wilt deelnemen aan een reis is het wel van belang dat je tijdig bent ingeschreven als lid van de SKC! Maar ook dat je overtuigd bent van je bijdrage aan onze vereniging.