SKC Instuiven

Instuiven bezoeken is kamperen zonder reservering. Bij een instuif reserveert de SKC 40 tot 50 staanplaatsen op een willekeurige camping gedurende een periode van 5 tot 6 weken. Op deze camping is een gastequipe aanwezig, die het op zich heeft genomen het reilen en zeilen van de instuif te coördineren. Eén dag voor aankomst kan men bellen met het gastequipe of er een staanplaats vrij is, indien dat het geval is zal deze plaats voor dit lid 1 dag worden vastgehouden. Een deelnemer aan de instuif hoeft niet van te voren aan te geven hoelang men blijft. Dit kan 1 dag zijn , maar mag ook de hele periode van de instuif zijn. De enige verplichting is bijtijds aangeven bij het gastequipe wanneer er weer zal worden opgebroken. 

De instuiven vinden plaats in het voor- en najaar. Denk hierbij aan juni en september ergens in Nederland of net er buiten.

Tijdens de instuif vindt er dagelijks een sociaal samen koffiedrinken plaats en het gastequipe zorgt voor iets lekkers erbij. Ook zal er gemiddeld 1 keer per week een happy hour zijn. Alles uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Het gastequipe zorgt voor tips om samen te fietsen, wandelen, culturele bezoekjes en gezellig samen eten.

Voorbeeld: Voorjaarsinstuif 2024 op camping “De Bronzen Eik” te Sellingen. Zuidoosten van de Provincie Groningen.

 Van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 29 juni.

Algemeen
Wonderschoon Westerwolde met zijn Ruiten Aa , bossen, heideveld, es- en wegdorpen is het grensgebied in zuidoost Groningen . Een pracht wandel- en fietsgebied.

Welkom op camping De Bronzen Eik.
De camping ligt in het bosrijke natuurgebied van Sellingen in het mooie Westerwolde met haar zuivere lucht. De prachtige natuur, de grote afwisseling in landschappen en de rijke historie maken van Westerwolde, dat in vroegere eeuwen in dit grensgebied van strategisch belang was met Boertange als centrale vestigingsplaats. Boertange was omgeven door venen die nat werden gehouden. De vesting zelf lag op de zandrug (Tange) Ontdek de omgeving via het uitgebreide netwerk van honderden kilometers fiets- en wandelpaden. Een aanrader is de Tange) Ontdek Westerwolde-Emsland -Route.

Camping De Bronzen Eik
De charme Camping De Bronzen Eik ligt in het bosrijke natuurgebied van Sellingen in het mooie Westerwolde, zuidoost Groningen.
De velden Harpel, Rijsdam en Weende zijn vastgelegd voor de SKC.
De camping is zeer geschikt voor kampeerders die van fietsen, wandelen, cultuur, rust en natuur houden .

Tarieven:
Prijs per equipe: € 20,00, solo € 18,50 p/n (All-in) inclusief overheidsheffingen.
Huisdieren toegestaan tegen een tarief van C. 2,00 per huisdier per dag.
Douche en warm water gratis.

Arrangementen:
1 week  € 130,--
2 weken € 250,--
3 weken € 375,--
Gehele periode € 420,--.

(All-in) inclusief overheidsheffingen.