Instuiven 2023

Instuiven bezoeken is kamperen zonder reservering. Bij een instuif reserveert de SKC een 40 tot 50 staanplaatsen op een willekeurige camping gedurende een periode van 5 tot 6 weken. Op deze camping is een gastequipe aanwezig, die het op zich heeft genomen het reilen en zeilen van de instuif te coördineren. Één dag voor aankomst kan een lid bellen met het gastequipe of er een staanplaats vrij is, indien dat het geval is zal deze plaats voor dit lid 1 dag worden vastgehouden. Een deelnemer aan de instuif hoeft niet van te voren aan te geven hoelang hij blijft. Dit kan 1 dag zijn , maar mag ook de hele periopde van de instuif zijn. De enige verplichting is bijtijds aangeven bij het gastequipe wanneer er weer zal worden opgebroken. De periode van deelname aan de instuif bepaalt de deelnemer zelf.

De instuifen vinden plaats in het voor- en najaar. Denk hierbij aan juni en september ergens in Nederland of net er buiten.

Tijdens de instuif zal er dagelijks voor koffie en iets lekkers erbij worden gezorgd door het gastequipe. Ook zal er gemiddeld 1 keer per week een happy hour zijn. Alles uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.


Voorjaar instuif 2023 op vakantiepark Heumens bos te Heumen, Noord-Brabant.

Van vrijdag 2 juni t/m vrijdag 7 juli 2023.

Welkom op vakantiepark Heumens bos. Bij Camping Recreatiecentrum Heumens Bos kampeer je in een prachtig groene om-geving in een gebied met bossen, heuvels, dalen. De toeristische plaatsen bevinden zich op aparte velden, gescheiden van de jaar-plaatsen. Bij het restaurant is een biljarttafel en een pooltafel. In de winkel zijn ‘s ochtends broodjes. Naast de camping liggen de Heumense Molen en een manege.

Parkachtig kampeerterrein
Het kampeerterrein heeft een parkachtig karakter met groene grasvelden en vele bo-men. De camping ligt vlak bij het natuurgebied Overasseltse en Hatertse Vennen. De staanplaatsen liggen langs de randen van de velden en worden begrensd door bo-men. Er is veel openheid wat een gevoel van ruimte geeft. Het merendeel van de staanplaatsen is ook meer dan 100 m² groot. Er zijn plekken voor kampeerders die zowel met de eigen tent als met camper of caravan komen. De kampeerplaatsen zijnvoorzien van een elektra-aansluiting en een gedeelte van de plaatsen beschikt over een kabelaansluiting. Er zijn meerdere gedeelde watertappunten. Voor meer comfort zijn er bungalows, mobile homes, een kampeerbungalow en trekkershutten beschik-baar. Of u nu met uw eigen tent, camper of caravan komt of voor het gemak van een trekkershut, mobile home of bungalow kiest, u kunt terecht op camping Heumens Bos Nijmegen.

Kosten equipe per nacht € 22,00 . All-in


De instuif najaar 2023 is van vrijdag 1 september tot 1 oktober op vakantie park Diana Heide.

Je voelt je direct thuis op dit vakantiepark.Vakantiepark
Diana Heide is een familiecamping op één van de mooiste locaties in Nederland. Aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentse Aa' vlakbij het Herinneringscentrum - Kamp Westerbork en midden in de afwisselende natuur.
Het park is ruim opgezet met een speel- en visvijver. Voor jong en oud is er genoeg te beleven.
Natuurliefhebbers genieten van wandel- en fietstochten.
Alle kampeerplekken en accommodaties zijn ruim opgezet en hebben water/afvoer bij de plaats.Vakantiepark Diana Heide ligt midden in de afwisselende natuur. Ideaal voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Niet alleen in de natuur kun je urenlang ronddwalen maar ook in musea, attractieparken, en dorpen. Er valt genoeg te beleven! 

Kosten equipe per nacht € 20,00 . All-in